Saturday, January 1, 2011

LIBRA TE RINJ

Dolen ne qarkullim dy vellime te rinj poetik te Poetit te Diaspores Shqiptare me banim ne Belgjike, LEK PERVIZI me titull:
-"Psheretima e Eres"
-"Lahutari Shqiptar"

Keto botime u bene te mundshme On Line nga Piro Tase, "Perfaqesues i Autorit" per Evropen dhe United States

No comments: