Wednesday, November 16, 2011

PETALO DI ROSA / PETALE TRENDAFILI - LEK PERVIZI

Botohet On Line vellimi poetik ne dy gjuhe (Italisht dhe Shqip) i Lek Pervizit,
"Petalo di Rosa/ Petale Trendafili"
Per me shume informacion vizito faqen e internetit duke klikuar @:

http://www.lulu.com/product/paperback/petalo-di-rosa-petale-trendafili/18669881

No comments: