Wednesday, January 4, 2012

SKENDERBEU nga DHIMITER FRANGU-Perktheu:Lek Pervizi

Botohet on line libri "Skenderbeu" i Dhimiter Frangut. Vepra eshte e perkthyer dhe e pajisur me komente nga Lek Pervizi.
Per me shume informacion lidhur me kete botim vizito faqen perkatese:
http://www.lulu.com/product/paperback/dhimiter-frangu-sk%c3%8bnderbeu-%28jeta-dhe-veprat%29/18801943

No comments: