Saturday, December 4, 2010

LIBER I RI

Botohet nga "Lulu.com" Libri i ri i Ndue Ukajt "Interpretime Letrare" me artikuj dhe recenca per autore te letersise shqiptare dhe asaj boterore.
Botimi i kesaj permbledhje u be i mundshem nga bashkepunimi i autorit me Piro Tase.

Per me shume informacion vizitoni faqen ne Internet:

No comments: