Wednesday, December 1, 2010

LIBER I RI: "Ankimi i Zanave" nga Lek Pervizi

Botimi i vellimit me poezi "Ankimi i Zanave" i Lek Pervizit tek Shtepia Botuese Amerikane, "LULU.COM" u be i mundshem nga Piro Tase, Perfaqesues i Autorit ne Shtetet e Bashkuara dhe ne Evrope.
Per me shume informacion lidhur me kete botim te ri, kliko ne faqen e meposhtme:

No comments: